Kacamata Optik
Kacamata Kacamata
Pabrik Kacamata Aman

Zhejiang Xiangqi International Trading Co., LTD.

Zhejiang Xiangqi dununge ana ing Duqiao, Taizhou sing dikenal â € œkaca kacaâ ing China. Kita duwe departemen desain dhewe, ngasilake departemen, departemen pengepakan, lan laboratorium, nyedhiyakake layanan mandheg. Kejaba kita nggawe paket khusus, kanggo nyukupi kebutuhan kanthi rega sing cukup.

Kita duwe spesialisasi maca kacamata, kacamata, kacamata bocah, kacamata keamanan, bingkai optik, kanggo toko kacamata, promosi, supermarket, toko diskon. Kanthi peralatan canggih, teknologi kepenak lan manajemen ilmiah, Koleksi kita adol panas ing Eropa, Amerika, Korea Selatan, Jepang, wilayah Taiwan, lan negara-negara Asia Tenggara liyane, lan disambut dening para klien. disenengi banget ing pasar domestik lan luar negeri amarga gaya kerja sing apik, desain apik, kualitas apik, pra-penjualan lan layanan purna jual.